فهرست مطالب

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:21 Issue: 3, Mar 2023

  • تاریخ انتشار: 1402/02/09
  • تعداد عناوین: 8
|
  • صفحات 193-204

    تصمیم برای استفاده از اهداکننده زنده یا مرده برای انجام پیوند رحم، یک ارزیابی سود و زیان است و اساسا بر پایه انتخاب های تیم پزشکی می باشد. مطالعه حاضر جهت تعیین تفاوت های بین اهدا زنده و مرده در پیوند رحم در انسان بر اساس عوامل تعیین کننده در انتخاب نوع اهداکننده، طراحی شد. جهت انجام این مطالعه مروری، پایگاه اطلاعاتی PubMed بدون محدودیت زمانی، زبانی و مکانی تا می 2022 جستجو شد. از 113 مقاله شناسایی شده، 45 مقاله برای بررسی، وارد مطالعه شد. براساس نتایج، در مقایسه با اهدا زنده، بزرگترین مزیت اهدا مرده، فقدان خطرات جراحی و یا روانی برای اهداکننده می باشد. در مقابل در اهدا مرده، ارزیابی پزشکی جامع قبل از پیوند، کمتر امکان پذیر است و جراحی از قبل برنامه ریزی شده، ممکن نیست. براساس یافته های کارآزمایی های بالینی داوری شده انتشار یافته، میزان شکست گرفت در پیوند رحم با استفاده از اهداکننده زنده و مرده به ترتیب 21% و 36% می باشد. با فرض اینکه همه گیرنده هایی که شکست گرفت نداشته اند تحت انتقال جنین قرار گرفته باشند، میزان تولد زنده در پروسیجرهای پیوند رحم با استفاده از اهداکننده زنده و مرده به ترتیب تقریبا 63% و 71% می باشد. در حال حاضر با توجه به وقوع تولد زنده از هر دو نوع اهدا به ویژه از اهداکننده مرده نولی پار، افزایش تقاضا برای پیوند رحم در آینده نزدیک، کمبود گرفت های رحمی و فقدان داده کافی جهت مقایسه کامل دو نوع اهدا، استفاده از هر دو اهدا هنوز هم ضروری و منطقی به نظر می رسد.

    کلیدواژگان: اهداکنندگان زنده، اهداکنندگان مرده، اهداکنندگان مرگ مغزی، پیوند رحم، نازایی رحمی مطلق، مطالعه مروری
  • صفحات 205-212
    مقدمه

     میزان لانه گزینی پس از فناوری کمک باروری (ART) به دو عامل مهم بستگی دارد: جنین با کیفیت خوب و پذیرش آندومتر. پذیرش آندومتر عمدتا با اندازه گیری اولتراسوند ضخامت و مورفولوژی آندومتر ارزیابی می شود.

    هدف

     این مطالعه با هدف بررسی رابطه بین شاخص های داپلر شریان رحمی / پرفیوژن آندومتر و میزان بارداری انجام شد.

    مواد و روش ها

     این مطالعه مشاهده‌ای آینده‌نگر بر روی 250 زن کاندید انتقال جنین در چرخه انتقال جنین منجمد از ژانویه 2022 تا ژولای 2022 انجام شد. برای ارزیابی پذیرش آندومتر، سونوگرافی داپلر رحم قبل از جنین انجام شد. انتقال با آندومتر با ظاهر مطلوب (ضخامت آندومتر بیشتر یا مساوی 7 میلی متر و خط سه گانه. علاوه بر این، بیماران بر اساس حاملگی بالینی به دو گروه مثبت و منفی تقسیم شدند و شاخص های شریان رحمی و پرفیوژن آندومتر بین این گروه ها مقایسه شد).

    نتایج

     داپلر شریان رحمی نشان داد که شاخص ضربان بین دو گروه مثبت و منفی حاملگی بالینی تفاوت معنی‌داری دارد، اما شاخص مقاومت و حداکثر سرعت سیستولیک از نظر آماری تفاوت معنی‌داری با هم ندارند. همچنین پرفیوژن آندومتر بین دو گروه حاملگی بالینی تفاوت معنی داری داشت. پرفیوژن آندومتر در    گروه های حاملگی بالینی مثبت به طور معنی داری بهتر بود.

    نتیجه گیری

     سونوگرافی داپلر ابزاری مفید برای ارزیابی پذیرش آندومتر است.

    کلیدواژگان: داپلر، انتقال جنین، فناوری کمک باروری، بارداری
  • صفحات 213-228
    مقدمه

     سلول های بنیادی مزانشیمی (MSCs) به عنوان عوامل درمانی جدید بالقوه برای درمان ناباروری در نظر گرفته می شوند و بافت چربی (AT) به منبع بالقوه سلول های بنیادی مزانشیمی تبدیل شده است. برای هدایت صحیح سلول های بنیادی مزانشیمی در فرآیند تمایز، یک محیط مشابه با محیط in vivo ممکن است ضروری باشد.

    هدف

     این مطالعه با هدف تمایز MSc مشتق از AT انسانی (hAD-MScs) به سلول‌های شبه زایایی نر در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از ترکیبی از محیط تهیه ‌شده با سلول‌های سرتولی خرگوش (SCCM)، پروتیین مورفوژنتیک استخوان 4 و اسید رتینوییک انجام شد.

    مواد و روش ها

     MSc ها از  ATهای انسانی اهداکنندگان بارور و نابارور جداسازی شدند.  MScهای تایید شده با استفاده از یک پروتکل 2 مرحله ای متمایز شدند. مرحله اول شامل ng/ml 20 پروتیین مورفوژنتیک استخوان 4 بود. مرحله دوم با استفاده از µm 1 رتینوییک اسید و/یا SCCM انجام شد. تغییرات مورفولوژیکی و بیان نشانگرهای اختصاصی سلول زایا (GC) شامل فاکتور رونویسی باند اکتامر-4، تحریک شده توسط رتینوییک اسید-8، پروتیین کمپلکس سیناپتونمال-3، و پروتامین-1 در سلول های تیمار شده با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز کمی ارزیابی شدند.

    نتایج

     القای hAD-MScs منجر به افزایش بیان ژن‌های اختصاصی GC شد که در این میان تیمار SCCM بالاترین میزان بیان را نشان داد. بیان ژن های پروتیین-3 و پروتامین-1 کمپلکس سیناپتونمال به ترتیب پس از 19 و 26 روز از القاء شناسایی شد. PRM1 در hAD-MScs کشت شده در SCCM زودتر از سایر گروه‌های تیمار شده شناسایی شد. سلول‌های تیمار شده دوک‌های درازتری را نشان دادند و با هم توده‌هایی را تشکیل دادند.

    نتیجه گیری

     hAD-MScs های تمایز یافته به دودمان GC توانایی بیان نشانگرهای اختصاصی GC را در شرایط آزمایشگاهی نشان دادند و سلول‌های سرتولی خرگوش را می‌توان برای القای تمایز hAD-MScs به سلول‌های شبه زایایی استفاده کرد.

    کلیدواژگان: سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی، پروتئین مورفوژنتیک استخوان 4، سلول های زایا، رتینوئیک اسید، سلول های سرتولی
  • صفحات 225-262
    مقدمه

     پیش‌بینی نتیجه درمان افراد تحت درمان با لقاح آزمایشگاهی یا تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم (IVF/ICSI) با استفاده از غلظت هورمون آنتی مولرین (AMH) به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته است. با توجه به راهبردهای بیمار محور که شامل تعریف تعداد تخمک فردی (POSEIDON) است، پاسخ دهندگان ضعیف یا poor معیار بولونیا به افراد با پیش آگهی پایین تغییر کرده اند. این معیار پیش آگهی پایین را به 4 گروه تقسیم می کند.

    هدف

     هدف از این مطالعه بررسی سطح AMH خون در گروه زنان تحت درمان با IVF/ICSI بود که به نظر می رسید که پیش‌آگهی پایینی داشته باشند.

    مواد و روش ها

     یک مطالعه کوهورت گذشته‌نگر بین 252 شرکت‌کننده مشکوک به قرار گرفتن در گروه با پیش آگهی پایین از ژانویه 2016 تا دسامبر 2019 در Morula IVF، بیمارستان ملی، سورابایا، اندونزی انجام شد. سطوح سرمی AMH و میزان بارداری مشاهده شده در بین 4 زیر گروه مقایسه شد.

    نتایج

     مقدار cutoff AMH با حساسیت 7/86% و اختصاصیت 70%، ng/ml 7/1 برای تشخیص زنان با پیش آگهی پایین با استفاده از معیارهای POSEIDON بود. تفاوتی در میزان بارداری بین تمام گروه ها وجود نداشت (05/0 < p).

    نتیجه گیری

     سطوح AMH مطابق با دستورالعمل‌های POSEIDON ممکن است نشان‌دهنده پیش آگهی ضعیف برای زنانی که IVF/ICSI دارند، باشد. برای پیش‌بینی پیش‌آگهی بد در زنان، مقدار cutoff باید مشخص شود.

    کلیدواژگان: پیش آگهی، تکنیک های کمک باروری، هورمون غدد جنسی، لقاح آزمایشگاهی، سلامت باروری
  • صفحات 229-236
    مقدمه

     ناباروری مردان به عنوان یک نقص چندعاملی شناخته شده است و بسیاری از دلایل آن ناشناخته است. تراتواسپرمی به عنوان یکی از نواقص در شاخصه های مایع منی به وسیله وجود بیش از 85% اسپرماتوزوا غیرطبیعی از نظر مورفولوژی در نمونه مایع منی تعریف می شود که در پیشبرد باروری نیز ناتوان هستند. یکی از جدیدترین موضوعات در مطالعات تغییرات ژنتیکی، بررسی تغییرات طول تلومر اسپرم ها و نقش آنها در ناباروری مردان است. مطالعه ی حال حاضر بر ارزیابی تغییرات طول تلومر در تراتواسپرمی تمرکز دارد.

    هدف

     بررسی هر گونه تفاوتی در طول تلومر بین نمونه های تراتواسپرمی و نرمال.

    مواد و روش ها

     در این مطالعه مورد-شاهدی، 60 مرد مراجعه کننده به کلینیک باروری اراک، بین نوامبر 2017 تا فوریه 2018 در دو دسته تراتواسپرمی و نورمواسپرمی طبقه بندی گردیدند. استخراج DNA ژنوم اسپرم صورت گرفته و سپس طول تلومر با استفاده از تکنیک qPCR مورد ارزیابی قرار گرفت.

    نتایج

     ارزیابی های آماری طول نسبی تلومر توسط محاسبه نسبت تلومر به ژن تک کپی برای نمونه های تراتواسپرمی و نرمال انجام گرفت. نتایج به صورت  معنا داری نشان دادند که طول نسبی تلومر در نمونه های تراتواسپرمی تقریبا 3 برابر کوتاه تر از نمونه های نرمال هستند (001/ 0> p).

    نتیجه گیری

     طول تلومر یکی از مواردی است که اخیرا در حوزه ی فاکتورهای زیستی موثر بر ویژگی های مایع منی مورد توجه قرار گرفته. نتایج مطالعه حال حاضر، کاهش طول تلومر در تراتواسپرمی را نشان می دهند و پیشنهاد می کند که این تغییرات ممکن است یکی از فاکتورهای مشارکت کننده در عدم کفایت این نوع از نمونه ها باشد. به هر صورت شناسایی فرایند های مولکولی مرتبط نیاز به مطالعات دقیق بیشتری خواهد داشت.

    کلیدواژگان: طول تلومر، تراتواسپرمی، اسپرم، ناباروری مردان
  • صفحات 237-244
    مقدمه

     Aerva lanata، گیاهی است که به عنوان غذا استفاده می شود و همچنین با عنوان تقویتی توسط زنان باردار برای تسکین درد معده و جلوگیری از سقط جنین مصرف می شود. این گیاه علاوه بر سایر خواص مشخصه، دارای فعالیت های ضد باروری و ضد لانه گزینی است.

    هدف

     این مطالعه به بررسی سمیت بر روی بیضه فرزندان رت های تیمار شده با عصاره آبی خام Aerva lanata می پردازد.

    مواد و روش ها

     25 سر موش صحرایی باردار ویستار با وزن 180 تا 240 گرم به طور تصادفی در 5 گروه (هر کدام 5 سر) قرار گرفتند. گروه A به عنوان کنترل انتخاب شد. گروه های B، C، D و E به ترتیب 200، 400، 800 و 1000 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصاره Aerva lanata را از روز 12 تا 19 بارداری دریافت کردند. نوزادان (به دنیا آمده از رت ها) وزن شدند، تحت نظر گرفته شدند و 6 هفته پس از زایمان قربانی شدند. بیضه های توله های نر برای انجام مراحل بافت شناسی به دست آمد و بافت شناسی بیضه مورد بررسی قرار گرفت.

    نتایج

     هیچ ناهنجاری فاحشی در گروه‌های مورد آزمایش مشاهده نشد، تعداد توله‌ها به‌طور معنی‌داری در گروه E کاهش یافت (01/0 = p)، آنالیز وزن نوزادان کاهش معنی‌داری را در گروه‌های C و E نشان داد (به ترتیب 04/0 = p و 02/0 =p ). میانگین وزن بیضه های توله ها در گروه های B، C، D و E (به ترتیب 03/0، 03/0، 01/0 و 001/0 >) به طور قابل توجهی در مقایسه با گروه کنترل کاهش یافته بود. از نظر بافت شناسی، بافت های بیضه توله های تیمار شده درجات مختلفی از اختلال و به هم ریختگی ترتیب سلولی اپیتلیوم ژرمینال را به شیوه ای وابسته به دوز در مقایسه با گروه کنترل نشان دادند.

    نتیجه گیری

     این مطالعه سمیت بر روی بیضه و احتمالا نقش ضد باروری Aerva lanata را در نوزادان رت ها نشان داد.

    کلیدواژگان: تاج خروس، باروری، باروری نر، دستگاه تناسلی نر، گیاهان محلی
  • صفحات 245-254
    مقدمه

     استفاده از انتقال جنین منجمد (FET) در فرآیندهای کمک به تولید مثل در سراسر جهان افزایش یافته است. تحریک کنترل شده تخمدان و سپس انتقال جنین تازه ممکن است همزمانی آندومتر و جنین را مختل کند. با این حال، شواهد متناقضی در مورد نرخ تولد زنده (LBR) و نرخ حاملگی بالینی (CPR) وجود دارد.

    هدف

     مقایسه LBRs و CPRs در چرخه‌های انتقال بلاستوسیست تازه اتولوگ منفرد روز 5 در مقابل سیکل‌های انتقال بلاستوسیست منجمد شده، برای بررسی تاثیر تحریک کنترل ‌شده تخمدان بر ناهمزمانی جنین-آندومتر.

    مواد و روش ها

     یک تجزیه و تحلیل مقطعی بزرگ از 6002 انتقال جنین (ET) شامل 3774 چرخه تازه و 2228 چرخه FET از سال 2016 تا 2019 انجام شد. در ضمن تجزیه و تحلیل چند متغیره و زیر گروهی برای پاسخ‌دهندگان بالا (بیش از 20 تخمک) انجام شد.

    نتایج

     تجزیه و تحلیل تک متغیره تفاوتی در LBR و CPR نشان نداد. با این حال، تجزیه و تحلیل چند متغیره کاهش قابل توجهی در LBR و CPR در FET در مقایسه با انتقال امبریوهای تازه نشان داد. سن شرکت‌کننده جوان‌تر، سابقه حاملگی در لقاح آزمایشگاهی قبلی، گسترش بلاستوسیست پیشرفته، تروفکتودرم با کیفیت بالاتر و تعداد تجمعی کمتر ETs همگی شانس LBR و CPR را بهبود بخشیدند. لقاح آزمایشگاهی معمولی، به جای تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم، CPR را بهبود بخشید اما LBR را بهبود نبخشید. شاخص توده بدنی LBR و CPR را تحت تاثیر قرار نداد. در زیر گروه مطالعه شده تجزیه و تحلیل چند متغیره پاسخ دهندگان بالا تفاوتی در LBR یا CPR نشان نداد.

    نتیجه گیری

     این مطالعه با تحلیل چند متغیره نشان می‌دهد که LBR و CPR در ETs تازه نسبتا در حدود 14% بالاتر در مقایسه با FETs می باشد. یک استراتژی یکسان انجماد، بدون دلیل مناسب، ممکن است به نتایج نامطلوب منجر شود. در افراد با پاسخ‌دهی بالا، چرخه‌های فریز کردن ممکن است مفید باشد، در عین حال نتایج مشابه به نظر می‌رسد.

    کلیدواژگان: بلاستوسیست، تولد زنده، تکنیک های آزمایشگاهی، میزان بارداری، انجماد، تولید مثل
  • صفحات 263-267
    مقدمه

     مشاهده بدشکلی فنوتیپی در تخمک انسان به‌ ویژه در فضای پری‌ویتلین گاهی اتفاق می افتد که از مهم‌ترین انحرافات جزء اضافی سیتوپلاسمی است.

    مورد: 

    مورد زنی 30 ساله بدون بارداری قبلی بود که برای اولین بار اقدام به درمان لقاح آزمایشگاهی می کرد. با توجه به مقدار بسیار زیاد ذرات گرانولار موجود در فضای پری‌ویتلین، که پس از عمل جداسازی قابل مشاهده بود، امکان تعیین حضور و موقعیت اولین جسم قطبی برای درک درست بلوغ تخمک وجود نداشت (متافاز 2). با این وجود، در تمام تخمک ها تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم انجام شد. برای انجام کل مراحل کشت از دستگاه انکوباتور تایم لپس استفاده شد. از این رو، فیلم 6 روزه کشت ضبط شد. تنها 2 تخمک توانستند به درستی بارور شوند و در روز 6 به مرحله بلاستوسیست برسند. جنین ها منجمد شدند و متعاقبا به عنوان انتقال جنین منجمد پس از سیکل قاعدگی بعدی منتقل شدند.

    نتیجه گیری

     به نظر می‌رسد وجود استثنایی ذرات گرانولار در فضای پری‌ویتلین که جنبه‌ها و رفتار سلول‌های گرانولوزا را به ما یادآوری می‌کند، بر لقاح تاثیر می‌گذارد اما بر کیفیت بلاستوسیست تاثیر نمی‌گذارد. در واقع این زن پس از انتقال جنین موفق به تولد دوقلو شد.

    کلیدواژگان: تخمک، سلول گرانولوزا، تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم، فضای پریویتلین، گزارش مورد
|
  • Sakineh Taherkhani Pages 193-204

    The decision to use a living or deceased donor to perform uterus transplantation (UTx) is an evaluation of benefit and harm and is based on the medical team’s choices. The current study determines the differences between living and deceased donation in human UTx according to determinant factors in choosing the donor type. For this review study, the PubMed database was searched without time, language, and location limitations up to May 2022. From 113 identified articles, 45 papers were included in the study for review. According to the results, in comparison to living donation, the biggest advantage of deceased donation is the lack of surgical and or psychological risks for the donor. In contrast, a comprehensive pre-transplantation medical assessment is less possible in deceased donation, and preplanned surgery cannot be realized. According to published peer-reviewed clinical trials on UTx, the graft failure rates in living and deceased donor UTx are 21% and 36%, respectively. Supposing all recipients who did not have graft failure underwent embryo transfer, live birth rates in living and deceased donor UTx procedures are almost 63% and 71%, respectively. Currently, considering the occurrence of live births from both donations, particularly from nulliparous deceased donor, increased demand for UTx in the near future, shortage of uterus grafts, and lack of sufficient data for a comprehensive comparison between the 2 types of donation, the use of both donations still seems necessary and rational.

    Keywords: Living donors, Deceased donors, Brain death donors, Uterus transplantation, Absolute uterine factor infertility, Review
  • Fereshteh Bahrami, Maryam Eftekhar, Leila Zanbagh Pages 205-212
    Background

    The implantation rate after assisted reproductive technology depends on 2 important factors, good quality embryo and endometrial receptivity. Endometrial receptivity is mainly assessed by ultrasound measurement of endometrial thickness and morphology.

    Objective

    This study aimed to investigate the relationship between uterine artery Doppler indices/endometrial perfusion and pregnancy rate.

    Materials and Methods

    This cohort study was done on 250 women who were candidates for frozen embryo transfer from January to July 2022. For assessing endometrial receptivity, we performed a Doppler ultrasound of the uterus before embryo transfer with apparently desirable endometrium (endometrial thickness ≥ 7 mm and 3 line endometrial pattern). In addition, the women were divided into 2 groups according to assisted reproductive technology outcome (clinical pregnancy), group I positive clinical pregnancy, and group II negative clinical pregnancy, and uterine artery indices and endometrial perfusion were compared between these groups.

    Results

    Uterine artery Doppler showed that the pulsatility index was significantly different between positive and negative clinical pregnancy groups, but resistance index and peak systolic velocity (PSV) did not have statistically significant differences. Also, endometrial perfusion was significantly different between the 2 groups of clinical pregnancy. Endometrial perfusion was significantly better in positive clinical pregnancy groups.

    Conclusion

    Doppler ultrasound can help to assess endometrial receptivity.

    Keywords: Doppler ultrasonography, Embryo transfer, Assisted reproductive technology, Pregnancy
  • Alaa Mutee' Khudair, Mazen Medhat Alzaharna, Fadel Akram Sharif Pages 213-228
    Background

     Mesenchymal stem cells (MSCs) are deemed as potential new therapeutic agents for infertility treatment and adipose tissue (AT) becomes a potential MSCs source. To direct MSCs through the differentiation process properly, an environment comparable to the in vivo niche might be indispensable.

    Objective

     This study aims to differentiate human AT-derived MScs (hAD-MScs) into male germ-like cells in vitro using a combination of rabbit Sertoli cells conditioned medium (SCCM), bone morphogenetic protein 4, and retinoic acid.

    Materials and Methods

     MScs were isolated from human ATs of fertile and infertile donors. The verified MScs were differentiated using a 2-step protocol; the first step included 20 ng/ml bone morphogenetic protein 4 treatment. The second step was performed utilizing 1 μM retinoic acid and/or SCCM. The morphological changes and the expression of germ cell (GC)-specific markers: octamer-binding transcription factor-4; stimulated by retinoic-acid-8, synaptonemal complex protein-3, and protamine-1 were assessed in the treated cells using quantitative polymerase chain reaction.

    Results

     Induction of hAD-MScs resulted in the upregulation of GC-specific genes where SCCM treatment showed the highest expression. The synaptonemal complex protein-3 and protamine-1 gene expression was detected after 19 and 26 days of induction, respectively. PRM1 was detected in hAD-MScs cultured in SCCM earlier than in other treated groups. The treated cells became more elongated-like spindles and formed aggregates.

    Conclusion

     hAD-MScs differentiated to GC lineage exhibited the ability to express GC-specific markers under in vitro conditions, and rabbit’s Sertoli cells can be used for inducing transdifferentiation of hAD-MScs into germ-like cells.

    Keywords: Adipose tissue-derived mesenchymal stem cell, Bone morphogenetic protein 4, Germ-line cells, Retinoic acid, Sertoli cells
  • Ferdy Royland Marpaung, Amang Surya Priyanto, Fitri Ayu Kusumawati, Sidarti Soehita, Aryati Aryati Pages 225-262
    Background

     Outcome prediction of participants treated with in-vitro fertilization or intracytoplasmic sperm injection (IVF/ICSI) using anti-Mullerian hormone (AMH) concentration has been widely used. According to the patient-oriented strategies encompassing individualized oocyte number (POSEIDON) definition, low prognosis Bologna responders have changed from poor. This definition divides low prognosis into 4 groups.

    Objective

     The purpose of this study was to assess blood AMH levels in the group of women treated with IVF/ICSI who were thought to have a low prognosis.

    Materials and Methods

     A retrospective cohort study among 252 suspected low-prognosis group participants was assessed between January 2016 and December 2019 at Morula IVF, National hospital, Surabaya, Indonesia. Observed AMH serum levels and pregnancy rates were compared among 4 subgroups.

    Results

     The AMH cutoff value was 1.7 ng/mL with a sensitivity of 86.7 percent and a specificity of 70% for diagnosing low-prognosis women using POSEIDON criteria. There was no difference in the pregnancy rate between those groups (p > 0.05).

    Conclusion

     AMH levels may indicate a poor prognosis for women having IVF/ICSI in accordance with POSEIDON guidelines. To predict the poor prognosis in women, the cutoff value must be identified.

    Keywords: Prognosis, Assisted reproductive technics, Gonadal hormone, Fertilization in vitro, Reproductive health
  • Maryam Fattahi, Mohadese Maghsudlu, MohammadHasan Sheikhha Pages 229-236
    Background

     Male factor infertility is a multifactorial defect, and many of its etiologies are unknown. Teratozoospermia is determined by the existence of over 85% morphologically abnormal spermatozoa in semen which are almost incompetent in fertilization function. One of the most novel issues in genetic alterations studies is the variation of sperm telomere lengths (STL) and its collaboration with male infertility. The present study has been focused on STL alterations in teratozoospermia.

    Objective

     Investigation of differences in telomere length of teratozoospermia specimens and sperms with normal parameters.

    Materials and Methods

     In this case-control study, 60 men referred to Arak Fertility Clinic, Markazi province, Iran from November 2017 to February 2018 were categorized into teratozoospermia and normozoospermic groups. Sperm genomic DNA extraction was conducted, and STL were evaluated using quantitative polymerase chain reaction.

    Results

     Statistical evaluation of relative telomere length was calculated by the ratio of telomere to single-copy gene for teratozoospermia and normal specimens. Results significantly demonstrated that relative telomere length in teratozoospermia samples is nearly 3 times shorter than in normal samples (p >0.001).

    Conclusion

     Our results represent the reduction of telomeres length in teratozoospermia and suggest that this alteration might be one of the factors contributing to the sperm fertility potential of this kind of specimen. However, defining relevant molecular processes requires further detailed investigations.

    Keywords: Telomere, Teratozoospermia, Sperm, Male infertility
  • Raphael Eguono Uwejigho, Kingsley Afoke Iteire, Felix Udawmojo Enemali Pages 237-244
    Background

     Aerva lanata, a herb used as food and also consumed as a tonic by pregnant women to relieve stomach pains and prevent miscarriage. In addition to other characterized properties, it possesses antifertility and anti-implantation activities.

    Objective

     This study investigates the testicular toxicity of the testes of offsprings of Dams treated with crude aqueous extract of Aerva lanata.

    Materials and Methods

     25 pregnant Wistar rats (Dams) weighing 180-240 gr were randomly earmarked into 5 groups (n = 5/each). Group A served as control; groups B, C, D, and E received 200, 400, 800, and 1000 mg/kg body weight of Aerva lanata extract, respectively, beginning from 12th to 19th day of gestation. The pups (delivered of Dams) were weighed, observed, and sacrificed 6 wk post-parturition. The testes of the male pups were obtained for histological procedures the testis histology was examined.

    Results

     No gross malformation was observed in the treatment groups, the number of pups/litter was significantly reduced in group E (p = 0.01), pups weight analysis showed a significant reduction in groups C and E (p = 0.04, and 0.02 respectively), and the mean pup testes weight was significantly reduced in groups B, C, D, and E (p = 0.03, 0.03, 0.01, and < 0.001 respectively) when compared with control. Histologically, the treated pup testes tissues showed varying degrees of disruption and distortion of the cellular arrangements of the germinal epithelium in a dose dependent manner compared to the control.

    Conclusion

     The study revealed a testicular toxicity and possibly antifertility role of Aerva lanata in dams’ pups.

    Keywords: Amaranthaceae, Fertility, Male fertility, Male reproductive system, Local herbs
  • Violet Kieu, Alex Polyakov, Genia Rozen, Daniel Lantsberg, Catharyn Stern, Wan Tinn The Pages 245-254
    Background

     The use of frozen embryo transfers (FET) in assisted reproduction has increased worldwide. Controlled ovarian hyperstimulation in a fresh transfer may impair endometrial-embryo synchronicity. However, there is conflicting evidence on live birth rates (LBR) and clinical pregnancy rates (CPR).

    Objective

     To compare LBRs and CPRs between single autologous day 5 fresh vs. vitrified blastocyst transfer cycles, to investigate the impact of controlled ovarian hyperstimulation on embryo-endometrium asynchrony.

    Materials and Methods

     A large cross-sectional analysis of 6002 embryo transfers (ET) comprised 3774 fresh and 2228 FET cycles from 2016 to 2019. Multivariate and subgroup analysis were performed for high responders (> 20 oocytes).

    Results

     Univariate analysis showed no difference in LBR (28.3% vs. 27.4%, p = 0.43) and CPR (32.2% vs. 30.9%, p = 0.30); however, multivariate analysis demonstrated significantly lower LBR (OR 0.864, p = 0.046, 95% CI 0.749-0.997) and CPR (OR 0.852, p = 0.024, 95% CI 0.742-0.979) in FET compared to fresh ETs. Younger participant age, previous in vitro fertilization pregnancy, advanced blastocyst expansion, higher trophectoderm quality, and lower cumulative number of ETs all improved the odds of LBR and CPR. Conventional in vitro fertilization, rather than intracytoplasmic sperm injection, improved CPR but not LBR. Body mass index affected neither LBR nor CPR. In the subgroup, multivariate analysis of high responders showed no difference in LBR or CPR.

    Conclusion

     This study demonstrates relatively higher LBR and CPR of nearly 14% for fresh ETs compared to FETs, in multivariate analysis. A universal freeze-all strategy, without appropriate indication, may lead to suboptimal outcomes. In high responders, freeze-all cycles may be beneficial, as outcomes appear similar.

    Keywords: Blastocyst, Live birth, In vitro techniques, Pregnancy rate, Vitrification, Reproduction
  • Daniele Ferri, Domenico Baldini, Giorgio Maria Baldini Pages 263-267
    Background

     Phenotypic dysmorphism is not rare to be found in the human oocyte, especially in the perivitelline space, which are among the most important aberration of the extra cytoplasmic component.

    Case Presentation

     The case is of a 30-yr-old woman with no previous pregnancy, attempting an in vitro fertilization treatment for the first time. Given the extraordinary quantity of granular particles found in the perivitelline space, visible after the stripping procedure, it was not possible to establish the presence and position of the first polar body to appreciate the correct oocyte maturation (metaphase 2). Nevertheless, all the eggs were injected by the intracytoplasmic sperm injection. A time lapse incubator was used to perform the entire culture. Hence, a record of 6 days culture video was obtained. Only 2 eggs could fertilize correctly and reach the blastocyst stage on day 6. The embryos were frozen and subsequently transferred as frozen embryo transfer following the next menstrual cycle.

    Conclusion

     The exceptional presence of granular particles in the perivitelline space, which reminds us for aspects and behavior the granulosa cells, seems to affected the fertilization but not the blastocysts quality. As a matter of fact the woman, after the embryo transfer, achieved a successful twin live birth.

    Keywords: Oocyte, Granulosa cell, Intracytoplasmic sperm injection, Perivitelline space, Case report